Rebergen gitaarbouw

Het bedrijf Rebergen Gitaarbouw bestaat sinds 1988 en is al die tijd gevestigd op de Johannes Camphuysstraat 47 in Utrecht.

Veel mensen die mijn toko bezoeken denken dat ik, mede door mijn naam waarschijnlijk, alle gitaren die in de winkel hangen allemaal zelf heb gebouwd. Dit is een misvatting, want als je een gitaar wilt bouwen komt daar aardig wat bij kijken.

Zo zijn de studiegitaren die in de fabriek worden gefabriceerd anders gemaakt dan een handgebouwd instrument. Bij een gitaarfabriek is alles er op gericht om de productie zo snel mogelijk en tegen een zo laag mogelijke kostprijs te maken.

Desalniettemin heb je voor een redelijk laag bedrag al een mooi instrument waar je vele jaren met plezier op kunt spelen.

Alle gitaren die in de winkel hangen worden met zorg uitgezocht, want niet iedere gitaar is hetzelfde. Zo is de klant dan verzekerd van een goede kwaliteit en kan ik met een gerust hart iemand een plezier doen.

Bij elke gitaar let ik o.a. op: bespeelbaarheid (goed afstellen), klank, afwerking, hoe ziet de gitaar er uit (liefst zonder lakfoutjes natuurlijk) en kijk ik ook welke snaren er het beste op klinken.

Naast de verkoop van goede instrumenten kunt U ook terecht bij mij voor de nodige reparaties of voor een onderhoudsbeurt of afstelbeurt. Bij sommige (ik geloof de meeste) winkels betaal je een standaard bedrag voor een afstelbeurt, maar ik kijk gewoon naar wat echt nodig is. Zodoende betaal je als klant nooit teveel.

Voor nog meer informatie kun je ook even kijken bij Artikelen en wil je nog meer weten, kom dan langs (liefst op afspraak) of bel me via 030-2936557